Medlemsavgifter

Medlemsavgifter 2019/20

Åldern räknas efter vad du fyllt/fyller det året säsongen börjar.

Medlemsavgiften inkluderar licensavgift/träningsavgift = Total avgift

Innebandyskola/knattar    = 600 kr

7 år                                         = 700 kr

8 – 10 år                                = 950 kr

11 – 12 år                              = 1150 kr

13 – 14 år                              = 1450 kr

15 – 16 år                              = 1650 kr

HJ18                                       = 1850 kr

Stödmedlem (inga förmåner) = 150 år

Tränare/tränarens aktiva barn i föreningen, ledare/ledarens aktiva barn i föreningen, styrelseledamot och deras aktiva barn i föreningen betalar 500 kr/per person (gäller aktiva barn som bor hemma med föräldern/föräldrar)

Max fyra tränare/ledare per lag.

Säsongskort 2019/20 (Gratis inträde till OIBK:s senior matcher)

• 1 person = 700 kr
  • 2 personer (boende i samma adress) = 1000 kr
  • 1 pensionär = 500 kr
  • 2 pensionärer (boende i samma adress) = 700 kr
  • 10st kaffebiljetter ingår i priset
  • Stödmedlemsavgift ingår i priset (inga förmåner)

Medlemsavgiftenbetala in totala summan direkt till OIBK Bankgirokonto 5189–5662 eller Swisha till nr: 1 231 318 344 och då skriver du följande info i meddelande fältet Namn + hela 10 siffriga personnummer + lagtillhörighet + vad pengarna är betalning till.

Medlemsavgiften ska inbetalas senast den 25 september.

Dock nya spelare efter 3:e träningen (du får alltså prova 3 ggr först) eller allra senast innan första matchen för säsongen. Glöm inte att alltid ange namn och personnr och lag.

På nya medlemmar behöver vi fullständiga uppgifter såsom namn, adress, personnr, e-mail och telefon. Detta får Ni gärna mejla in till kansliet This is a mailto link

Föreningen behöver ha alla spelare/ledare/ledamöters namn, e-mail, telefon och personnr

OBS! Dem som inte löst medlemsavgift får tyvärr inte delta i träningar eller matcher. Detta eftersom vi som förening har ett ansvar för att licensiera våra spelare och detta görs först efter att medlemsavgiften är betald. Spelare utan betald licens är därmed oförsäkrad. Ny medlem som tillkommer efter årsskiftet betalar endast 50 %

Föräldrar som har mer än ett barn i träning betalar fullt total avgift för äldsta (barn1) och (barn2) 75% och (barn3) 50%.  Uppge vilka syskonen är vid betalning.

Alla spelare licensieras individuellt och du blir försäkrad i Folksams idrottsförsäkring (grundförsäkring)

OBS! Vid betalning av medlemsavgiften medger du att OIBK får använda ditt namn på hemsidan, i matchprogram och liknande.

Förklaringar

Förklaring av totala medlemsavgiften, den går till fasta kostnader som bl. a licenser, försäkringar, förbundsavgifter, kansliet/kanslist, telefon, datatrafik, hemsidan och rörliga kostnader som träningar, material, deltagande i serie/pool/cup-spel, domare, utbildningar, transporter o.s.v.

De rörliga kostnaderna ökar med åldern, det är därför avgiften också ökar med åldern.

Utöver den totala medlemsavgiften så finansieras verksamheten med bidrag, sponsring och arrangemang.

Därför utöver att betala avgiften kan det förväntas av dig som spelare eller föräldrar att under säsongen göra följande.

• Betalar totala medlemsavgiften i tid
  • Information (gäller alla lag i pool eller seriespel) Vad menar vi med information?
  • Sälja Bingolotter gäller endast (uppesittarkvällen 23/12 8st per spelare. (Annan försäljning under våren sker endast om ekonomin inte går ihop)
  • Funktionärshjälp vid arrangemang för ungdomar/juniorer/seniorer.
  • Föräldrar till ungdomslagen skall bemanna sekretariat och kiosk vid lagets hemma matcher, köra till borta matcher, tvätta matchkläder.
    Vi tränar 1–2 ggr per vecka och deltar i träningsmatcher, poolspel, seriespel, cuper och Ungdoms-SM som förälder krävs det att du är en hjälp till ledare/föräldragruppen o.s.v. för att allt ska fungera.
    Varje lag ska ha en föräldrarepresentant(er) till ungdomskommittén. Dessa är representant(er) gentemot styrelse och andra ansvariga när uppgifter/försäljningar sker.
  • Hjälpa till med att bemanna kiosk/sargvaktschema till senior matcher (Dam och Herr) o.s.v.

Seniorspelare med kontrakt har även andra skyldigheter m.m. enligt aktuellt avtal

Lagen kan ha egna lagkassor och göra egna arrangemang utöver detta, men alla arrangemang ska vara förankrade i styrelsen.

Uppdaterad: 24 AUG 2017 13:51 Skribent: Monica Bäckström

Postadress: