Inskrivning, infoblad

INSKRIVNING 2018-08-28/30

Information från OIBK

Säsongen startar den 3 sept.

Intersport

Vi har tillsammans med Intersport tagit fram ett tränings paket. Detta kan beställas under inskrivningsdagen och veckan efter inskrivningen (V36). Se folder.

OBS!

OIBK loggan ingår i priset. Vill du ha siffror eller namn så tillkommer 60 kr i tryckavgift.

Medlemmar

15 % rabatt till alla medlemmar på klubbor, innebandyskor, blad och lindor på ordinarie pris under hela säsongen mot uppvisande av medlemskort.

Träningstider / Ledare

Se bilaga. Ev. justeringar kommer att göras.

Skyddsglasögon

From säsong 2015/2016 är det obligatoriskt för B-licenserade spelare att använda skyddsglasögon.

Hemsidan Facebook Instagram
På vår hemsida www.oibk.nu hittar ni information om föreningen, ledare, våra lag och annat som rör vår verksamhet. NI kan även följa oss på Facebook/Olofströms IBK, Instagram/olofstromsibk

Inbetalning

Ni kan välja mellan att betala kontant på inskrivningen eller göra en inbetalning till OIBK:s BG 5189-5662 eller Swish 1234849642 När Ni betalar via BG eller Swich ber vi Er ange namn, personnr på den aktiva medlemmen.

På nya medlemmar behöver vi fullständiga uppgifter såsom namn, adress, personnr, e-mail och telefon. Detta får Ni gärna maila in till kansliet This is a mailto link. Se även blankett för Samtycket av behandling av personuppgifter.

Medlemsavgiften skall vara betald senast den 20/9–2018

OBS! Dem som inte löst medlemsavgift får tyvärr inte delta i matcher eller träning. Detta eftersom vi som förening har ett ansvar för att licensiera våra spelare och detta görs först efter att medlemsavgiften är betald. Spelare utan betald licens är därmed oförsäkrad. Ny medlem som tillkommer efter årsskiftet betalar endast 50 %

Kansli

Kansliet har öppet mån-fre 8.00–16.00

VARMT VÄLKOMNA TILL ÄNNU EN SÄSONG OLOFSTRÖMS IBK!

Uppdaterad: 23 AUG 2017 11:36
Skribent: Monica Bäckström